BlogHandig & TipsLifestyle & Trends

Snel veel geld verdienen vrouw

a person sitting at a table using a laptop computer

Iedereen maakt het vast weleens mee: geldnood. Afgelopen maand bleek toch wat duurder uit te vallen dan gedacht en nu vrees je dat je vanaf volgende maand de huur niet meer kan ophoesten. Hoewel één maand huurachterstand waarschijnlijk niet het grootst mogelijke drama is, wil je eigenlijk nergens in de schulden staan. Alleen al van het idee van ‘schulden’ en ‘leningen’ krijg je het benauwd.

Gelukkig ben je een strong and independent woman en weet je keer op keer jezelf boven water te houden. Im het misschien in de toekomst wat makkelijker te maken, vertellen we je hier een aantal manieren om snel geld te verdienen. Niet alle opties zijn toegankelijk voor iedereen, maar kijken en/ of uitproberen kan altijd, toch? Scroll in ieder geval maar gauw verder om de verschillende opties te bekijken.

#1 Internet enquêtes

Weet je nog dat je weleens een enquête-lijst kreeg van het Ministerie van Onderwijs, omdat je hun daarmee zou kunnen helpen bij een grootschalig? Je weet wel, zo’n onderzoek waarin jij een van de uitverkorenen was en kans maakte op 1 van de 20 iPads die voorafgaand aan het versturen al zijn verloot. Zo’n iPad waarvan de kans nihil was dat je ‘m zou winnen, maar toch werd verleid om de vragenlijst in te vullen. Want, misschien zou je deze keer dan toch écht winnen. Niet, dus.

Nou goed, nu je weet waar we op doelen, snap je misschien wel waar dit heengaat. Er zijn namelijk wel degelijk internet enquêtes waar je sowieso voor wordt betaald om ze uit te voeren. Het kost anders dan je tijd en wat moeite, dus niets. Nog net geen slapend rijk worden, dus. Let overigens op dat je dit wel op een bekende en betrouwbare website doet, zodat je niet onverwachts voor verrassingen komt te staan.

#2 Pornhub

Pornhub is een populaire website die gratis en betaalde pornografische video’s aanbiedt. Het platform biedt een breed scala aan volwassen content, waaronder video’s, foto’s en livestreams. Gebruikers kunnen video’s uploaden, bekijken en delen, maar het heeft ook te maken gehad met controverse met betrekking tot ongepaste inhoud en privacykwesties. Geld verdien je overigens door betaalde abonnementen aan te bieden.

In ieder geval kan ook jij ervoor kiezen om een dergelijk account aan te maken. Niet door iemand te volgen, maar om mensen juist jou te laten volgen. Natuurlijk is dit een serieuze drempel waar je overheen moet stappen. Wees je dan ook zeer bewust van de risico’s die deze manier van geld verdienen met zich mee brengt. Alles wat op het internet staat, komt er nooit meer vanaf, hoe voorzichtig er misschien ook wel met je gegevens wordt omgegaan.

#3 Challenge

Toevallig lazen we laatst over een challenge, waarbij je iedere dag een klein bedrag opzij zet. De challenge duurt in zijn totaliteit 60 dagen en elk van die 60 dagen ga jij jezelf uitdagen om iets te sparen. Het ziet er als volgt uit. Op dag 1 van de eerste 30 dagen, zet je 30 euro aan de kant. Op dag 2 een euro minder, dus 29 euro en op dag 3 nog weer een euro minder, dus 28 euro. Dit doe je tot je aankomt bij dag 30, vanwaar je daarna weer omhoog gaat met het bedrag. Dag 31 zal je dus op 1 euro zitten, om uiteindelijk op dag 60 weer 30 euro te sparen. Doe je dit goed, dan heb je na ongeveer twee maand ineens €930,- gespaard. Gewoon geld wat je anders misschien aan etentjes, uitgaan, kleren en anderen nieuwe spullen had besteed. Fantastisch, toch?

#4 Affiliate marketing

Affiliate marketing is een vorm van online marketing waarbij adverteerders partners belonen voor het promoten van hun producten of diensten en het genereren van verkoop of leads via unieke affiliate links. Stel je voor, je bent in beheer van een website en je plaatst daarop links naar bepaalde producten. Wanneer mensen daar op drukken en vervolgens het product aanschaffen, word jij daarvoor beloond. Soms krijg je al een paar cent per losstaande klik. Met een beetje moeite en je inlezen in iets als SEO (Search Engine Optimalization) kan je al een heel eind komen.

#5 Kleding verkopen

Wedden dat je halve kledingkast misschien wel weg kan? Je favoriete items blijven immers favoriet en worden niet snel uit het veld geslagen. Alles dat dan overblijft komt op een blauwe maandag nog weleens voorbij, maar goed, je kan het eigenlijk prima missen. Misschien is de helft van je kledingkast online gooien een beetje overdreven, maar je snapt waar we op doelen. Kleding die nog goed is, kan je namelijk heel goed verkopen op Vinted of iets anders dergelijks. Al verkoop je een shirtje voor ‘maar’ 4 euro, doe dat 10 keer en je hebt alweer het geld gespaard om wat kwalitatiefs aan te schaffen. We weten dat je het kunt! En ja, het kost je wat moeite, maar niemand wordt minder van een beetje werk, toch?

#6 Beleggen

Beleggen is geld investeren om winst te maken. Er zijn verschillende opties, zoals aandelen (eigenaar worden van een deel van een bedrijf), obligaties (geld uitlenen en rente ontvangen), vastgoed (investeren in huizen of panden), indexfondsen (spreiding van investeringen), en cryptocurrencies zoals Bitcoin. Voordat je begint, is het belangrijk om te onderzoeken en advies in te winnen, want beleggen heeft risico’s. Beleg dus alleen geld dat je kunt missen, want winsten zijn niet gegarandeerd. Het doel is om je vermogen te laten groeien, maar verlies is ook mogelijk. Overigens moet je je ook realiseren dat sommige vormen van beleggen juist op de langere termijn iets zullen opleveren. Misschien dus niet helemaal de goeie optie voor deze blog…

Al met al kunnen we dus concluderen dat snel geld verdienen wel kan, maar niet zonder je eigen inzet. Je zal altijd op een manier moeten ‘werken’. Is het niet letterlijk het verrichten van arbeid, zoals content maken, dan is het wel om je ergens in te verdiepen. We hopen dat je in ieder geval dat wij je op ideeën hebt gebracht. Zo kom jij misschien wel af van de financiële dreiging die om de hoek staat te loeren.

Related posts
BlogHandig & Tips

M.J. Arlidge volgorde boeken + beste boeken

En we gaan nog niet naar huis Nog lange niet, nog lange nietEn we gaan nog niet naar huis Want moeder is niet thuis…
BlogHandig & TipsLifestyle & Trends

Wat is een nikah? Betekenis en hoe het gaat

Het is inmiddels al meer dan bekend dat Nederland als multicultureel kan worden beschouwd. Door van allerlei zaken als arbeidsmigratie, vluchtelingen en…
BlogHandig & Tips

Franco verzenden betekenis

Tegenwoordig is er geen wereld meer te bedenken waarin we niet de mogelijkheid hebben om een nieuwe broek of een nieuw topje…