BlogLifestyle & Trends

Soundos El Ahmadi: partner, familie, afkomst en meer

smiley ball

Ons land kent heel wat verschillende cabaretiers. Nu zijn sommigen wat bekender dan anderen. Echter zijn er maar weinig cabaretiers zo vaak op tv te zien als Soundos El Ahmadi. Deze bekende dame heeft het voor elkaar gekregen om uit te groeien tot een ware tv-persoonlijkheid. Met haar gevoel voor humor en haar opvallende lach is het altijd weer leuk om haar te zien tijdens een van haar vele shows. Nu is het wel zo dat maar weinig mensen bekend zijn met het privéleven van deze Marokkaanse dame. Wil jij graag meer te weten komen over wie Soundos El Ahmadi echt is? Lees dit artikel dan zeker even op je gemak door. We hebben het namelijk makkelijk gemaakt door dé belangrijkste info voor jou op een rijtje te zetten. Door dit goed door te lezen weet je tenminste wel wie je elke keer op tv ziet verschijnen!

Jeugd en afkomst

We laten je straks meer zien over alle stappen die deze dame in haar leven heeft gezet. Maar voor het zover is willen we je eerst wat meer laten zien over haar jeugd. Dit is namelijk wat haar heeft gevormd als mens en wat de fundering is geweest voor haar succes. Deze dame is geboren op 20 december 1981 in Amsterdam, dé authentieke hoofdstad en bron van comedy van ons land. In deze stad werd Soundos grootgebracht in een gezin dat haar stimuleerde om haar dromen na te jagen. Haar afkomst ligt in Marokko, het land waar ze haar rijke culturele achtergrond dan ook vandaan heeft. Deze achtergrond heeft een invloed op haar leven en haar werk. Ze is er trots op haar Marokkaanse erfgoed te vertegenwoordigen in de Nederlandse entertainmentindustrie. Niet voor niets dat ze hier dan ook vaak over praat in haar shows.

Carrière in wereld van het cabaret

Soundos’ carrière begon met een overwinning in het Leids Cabaret Festival in 2007. Deze prestatie zette haar in de schijnwerpers en betekende het begin van haar succesvolle carrière als comédienne en actrice. Sindsdien heeft Soundos talloze optredens gedaan op podia door heel Nederland, en heeft ze ook haar talenten laten zien in films en televisieprogramma’s. Sinds begin 2007 maakt ze deel uit van de cabaretiers van Comedytrain. Tussen 2010 en eind 2012 toerde ze door het land met haar eerste solotheaterprogramma “Soundos aangenaam!” In het begin van 2013 volgde haar tweede voorstelling met de naam “Er is geen plan B.”. Daarnaast had ze een bijrol in de film “Shouf Shouf Habibi!” en presenteerde ze het NPS-programma “De meiden van haram”. Vanaf 2011 verving ze Evelien Bosch presentator van het kinderprogramma “Z@pplive.” Dat jaar was El Ahmadi ook te zien als deelnemer aan het elfde seizoen van “Wie is de Mol”.

In 2016 was El Ahmadi als opvolger van Peter Pannekoek een paar keer huis cabaretier bij “De Wereld Draait Door” en speelde ze een rol in Ruben van der Meers “Ruben en de idioten.” Het jaar daarop was ze een van de deelnemers van het achttiende seizoen van het RTL 5-programma “Expeditie Robinson,” waarin ze de finale behaalde. Ook nam ze deel aan het programma “The Roast of Giel Beelen” in 2017. En om het af te sluiten deed ze dit jaar mee aan “De Slimste Mens van Nederland.” Deze indrukwekkende lijst van prestaties laat wel zien dat Soundos El Ahmadi gemaakt is voor de wereld van de Nederlandse media. Deze dame weet iedere keer weer de aandacht van de mensen thuis te trekken.

De partner en familie van Soundos

Over het persoonlijke leven van Soundos is bekend dat ze getrouwd is, maar verdere details over haar partner houd ze voor een groot gedeelte privé. Dit laat haar wens om een scheiding te bewaren tussen haar openbare en persoonlijke leven dan ook goed zien. Overigens weten we wel dat haar man Daniël heet en dat ze het erg leuk hebben samen. De twee hebben een tweetal kinderen waar ze erg veel van houden. Maar los van deze details is er niet zo heel veel bekend over haar gezin. Als het aankomt op haar gezin zien we dat Soundos een hechte band heeft. Ze deelt regelmatig momenten met hen op sociale media en heeft laten zien hoe belangrijk haar familie voor haar is. Haar liefde en waardering voor haar ouders is dan ook goed terug te zien is nagenoeg alles wat ze doet.

Vermogen en hobby’s

Hoewel het exacte financiële vermogen van Soundos niet publiekelijk bekend is, is het duidelijk dat haar succesvolle carrière in de entertainmentindustrie haar best wel wat geld heeft opgeleverd. Ze heeft een prachtige woning in Almere met een hoop grond. In haar eigen woorden bij het Parool zegt ze dit over het belang van rust in haar leven: “Rust is wandelen bij de Gaasperplas. Ik begin een oud wijf te worden dat van wandelen houdt. Die gekke vrouw die in haar eentje loopt en, luisterend naar een podcast, vanuit het niets hardop begint te lachen”. Naast haar werk in de entertainmentindustrie heeft Soundos verschillende interesses en hobby’s die haar energie geven. Ze is een gepassioneerde sportliefhebber en houdt ervan om actief te zijn in de sportschool. Ook is ze betrokken bij maatschappelijke projecten en zet ze zich in voor verschillende goede doelen.

Een cabaretier van formaat

Soundos El Ahmadi is een opmerkelijke persoonlijkheid in de Nederlandse entertainmentwereld. Haar talenten als comédienne en actrice hebben haar ver gebracht en haar Marokkaanse afkomst heeft haar een uniek perspectief gegeven. Haar toewijding aan haar partner, haar hobby’s en haar bijdragen aan de Nederlandse comedy maken haar een inspirerend voorbeeld voor velen. Deze dame laat namelijk zien dat je met een hoop doorzettingsvermogen en een grote mond vrijwel overal kan komen. Niet zo gek dat ze dan ook vaak op tv te zien is. Zij weet namelijk het geluk naar haar eigen hand te zetten door altijd weer net even wat harder te werken dan anderen.

Related posts
BlogHandig & Tips

Wafelijzer Action, Lidl & meer Budget Keuzes

Hmm… De heerlijke geur van versgebakken wafels hangt doorgaans op een markt of in een lekker cafeetje. Maar wist je dat je…
BlogHandig & Tips

Fietstas Action, Lidl & meer Budget Keuzes

In ons fietsgekke land, waar de tweewieler koning is en fietsen een integraal onderdeel van onze cultuur vormt, is een goede fietstas…
BlogLifestyle & Trends

Djamila Celina: leeftijd, kind, moeder en meer feitjes

‘Die dame met dat roze haar’. Een goede, eerste omschrijving van de dame die daadwerkelijk bekend staat als Djamila Celina. Deze Nederlandse…