BlogLifestyle & Trends

Djamila Celina: leeftijd, kind, moeder en meer feitjes

vinyl record wall decor

‘Die dame met dat roze haar’.

Een goede, eerste omschrijving van de dame die daadwerkelijk bekend staat als Djamila Celina. Deze Nederlandse zangeres, influencers en DJ is degene over wie we het in dit artikel zullen hebben. We bespreken haar leeftijd, of ze een kind heeft, wie nu eigenlijk haar moeder is en nog meer feitjes. We hopen in ieder geval dat je net zo enthousiast bent als wij! Zorg dat je snel het artikel induikt en stap in de wondere, met name roze (!), wereld in van Djamila Celina.

Leeftijd

Bijna 40 jaar geleden (we zullen het wel niet hardop zeggen), zag Djamila voor het eerst het levenslicht. Haar ouders noemden haar Djamila, haar tweede naam is Celina. De ‘artiestennaam’ die ze gebruikt is dan ook niet uit de lucht komen vallen. Maar goed, al op jonge leeftijd kwam Djamila erachter dat ze een passie had voor hetgeen dat bekend staat als de ‘spotlights’. Het harde werken loonde zich zeker, want tegenwoordig leidt de dame een luxeleven met alle gemakken die daar bij gepaard gaan.

Carrière

De kleurrijke verschijning heeft inmiddels al een aardige carrière achter de boeg. Op dit moment verdient ze het meeste geld aan haar werk als zangeres, dj en influencer. In 2015 werd ze door een platform zelfs eens uitgeroepen tot knapste vrouwelijke DJ ter wereld (World’s Most Sexy DJ). De laatste track die ze uitbracht is nog van een paar maand geleden. Geheel toepasselijk aan de rest van haar levensstijl, heet deze track dan ook ‘Rich’. Ze zingt in een stijl die ons eerder doet denken aan iemand als Nicki Minaj dan Frans Bauer, om maar even te beschrijven waar je ongeveer aan zou moeten denken.

Televisieprogramma’s

En wat gebeurt er doorgaans met bekende personen, die niet per sé bekend zijn van televisieprogramma’s? Precies, ze doen mee aan een televisieprogramma. Het begon al in 2016 bij haar deelname aan het programma Queens of the Jungle. Drie jaar later wekte ze sympathie op bij de kijkers door mee te doen aan het programma Steenrijk, Straaarm. Althans, wij krijgen altijd dat idee wanneer ontzettend vermogende Nederlanders meedoen. Het is namelijk een populair televisieprogramma waarin twee gezinnen van verschillende financiële achtergronden tijdelijk van leven ruilen. Dit programma biedt inzicht in de diverse financiële situaties en levensstijlen. Ten tijde van het programma woonden Djamila en haar partner nog op Mallorca en waren ze pas net getrouwd. Zoete beelden van bruidskleding in een prachtige villa, logen er niet om.

The Real Housewives of Amsterdam

Maar, het programma wat zich nog recentelijk heeft afgespeeld en waar veel over werd gepraat heet The Real Housewives of Amsterdam. In dit programma worden zeven vrouwen uit de high society van Amsterdam op de voet gevolgd. Er ontstaan juicy ruzies en het is daarmee vooral vermakelijk om te zien. Door het programma zijn we er dan ook van op de hoogte dat Djamila en haar partner Johannes weer in Amsterdam wonen. Over de housewarming die werd gehouden was nog wel veel te zeggen, gezien ze twee andere housewives niet had uitgenodigd. Anyway, een hoop drama en in het geval van Djamila een hoop roze.

Influencer

Met een kleine tweehonderdduizend volgers op Instagram kunnen we haar wel een ‘influencer‘ noemen. Ze verdiende die titel helemaal sinds het moment dat ze samen ging werken met Knorr. Hun product ‘Aromat’ kreeg namelijk een ware Djamila Celina editie, geheel in roze stijl. Dit zou te koop zijn op de Huishoudbeurs, waarvan de opbrengst naar de voedselbank zou gaan. Een mooi initiatief met een roze knipoog. Wij kunnen het in ieder geval wel waarderen!

Mrs. Nederland

Waar niet veel mensen het over hebben (we get it: alles van het reallifesoap programma is veel interessanter), is de deelname van Djamila aan Mrs. Nederland. Dit heeft ze, tot de verbazing van velen, ook nog eens gewonnen. En of dat nog niet genoeg was, won ze ook nog eens Mrs. Europe. In een interview vertelde ze dat dit een van haar grote dromen als klein meisje was. Hoe mooi is het dat ze, misschien ook dankzij haar bereik, deze prestatie heeft geleverd. Als jij niet enthousiast bent, dan zijn wij het wel!

Kind en moeder

Johannes Schneider is dus degene die aan de hand van roze-harige dame mag staan. Ze zijn inmiddels al een aantal jaar getrouwd, maar hebben (nog) geen kind. Of deze kinderwens er wel is, is ons in ieder geval niet bekend. Mocht hij of zij de genen van zijn of haar moeder krijgen, dan zijn we natuurlijk benieuwd of het kind de roze haren erft (grapje, natuurlijk).

Maar, over die moeder gesproken. De moeder van Djamila zelf zou haar genen voor het entertainment vak hebben doorgegeven. Althans, als we sommige roddelkanalen mogen geloven. Haar moeder zou namelijk een rol hebben gespeeld in de bekende Nederlandse serie van vroeger Onderweg naar morgen. Na grondig onderzoek hebben we geen beelden kunnen vinden, dus we zullen tot die tijd het maar moeten doen met speculaties en de notie dat een personal trainer en een privé kok . Wellicht dat Djamila hier zelf ooit een uitspraak over zal doen. Interviews geeft ze vaak genoeg.

Vermogen

Er bestaat een groep mensen dat zich veelal bezighoudt met het vermogen van personen. Als we heel eerlijk zijn dan zijn wij als ‘echte Nederlanders’ ook altijd wel erg nieuwsgierig naar het huishoudboekje van bekende Nederlanders. Helaas is er over het vermogen van Djamila niet heel veel bekend. Overigens hebben we in programma’s als Steenrijk, Straatarm en The Real Housewives of Amsterdam gezien dat Djamila zeker niet hoeft te klagen over haar inkomen. Ze leidt een relatief luxe bestaan en hoeft niet elk dubbeltje om te draaien.

Al met al komt Djamila Celina op ons over als een leuke vrouw, die een goed plan voor ogen heeft, die weet waar ze voor staat, niet bang is om zich over zaken uit te spreken en graag iets over heeft voor een ander. We hopen nog veel muziek van haar te horen in de toekomst en zullen vast genieten van haar Knorr x Djamila Celina acties!

Related posts
BlogHandig & Tips

Wafelijzer Action, Lidl & meer Budget Keuzes

Hmm… De heerlijke geur van versgebakken wafels hangt doorgaans op een markt of in een lekker cafeetje. Maar wist je dat je…
BlogHandig & Tips

Fietstas Action, Lidl & meer Budget Keuzes

In ons fietsgekke land, waar de tweewieler koning is en fietsen een integraal onderdeel van onze cultuur vormt, is een goede fietstas…
BlogLifestyle & Trends

Soundos El Ahmadi: partner, familie, afkomst en meer

Ons land kent heel wat verschillende cabaretiers. Nu zijn sommigen wat bekender dan anderen. Echter zijn er maar weinig cabaretiers zo vaak…