BlogLifestyle & Trends

Isabelle Pikaar, partner van Johan Derksen: wiki, leeftijd en meer

Een van de populairste mannen op de Nederlandse televisie is natuurlijk Johan Derksen. Deze man weet het bij Voetbal Inside altijd weer voor elkaar te krijgen om een lach bij de mensen thuis te bezorgen. Nu is het alleen wel zo dat achter iedere succesvolle man een succesvolle vrouw staat. Bij Johan Derksen is dit dan ook niet anders. Zijn vrouw Isabelle Pikaar steunt haar man door dik en dun. Ben je benieuwd naar het leven van deze dame? En wil je meer te weten komen over de vrouwen die Johan Derksen in het verleden heeft gehad? Lees dit artikel dan zeker even goed op je gemak door. We hebben dé belangrijkste info over Isabelle Pikaar namelijk voor jou op een rijtje gezet!

Jeugd en opvoeding – wiki en leeftijd

We laten je straks meer zien over de relatie van Isabelle Pikaar en over haar vermogen. Maar eerst is het van belang om even kort in te zoomen op haar jeugd. Dit is namelijk toch waar het allemaal begonnen is. Het bijzondere aan Isabelle Pikaar is dat we eigenlijk niet zo heel veel over haar weten. Het enige wat we weten is dat ze uit de Randstad komt en dat ze een vrij slimme dame is. Maar los daarvan is het haar gelukt om haar leven voor een groot gedeelte buiten de schijnwerpers te houden. Zo weten we op dit moment ook haar leeftijd niet, laat staan wat ze precies leuk vindt om te doen in het dagelijks leven. Dit komt met name door het feit dat Isabelle Pikaar een stuk meer op haar privacy gesteld is dan anderen in de wereld van de entertainment.

De derde partner van Johan Derksen

De meeste mensen kennen Isabelle Pikaar natuurlijk als partner van Johan Derksen. Voor Isabelle Pikaar in het leven van Johan Derksen verscheen er een andere dame die hij aan de haak had geslagen. Dit was Linda Derksen, zijn eerste grote liefde. Het leven nam echter een tragische wending toen Linda op twaalfjarige leeftijd van hun dochter Marieke overleed door een val van de trap. Johan vond haar toen hij ’s nachts thuiskwam van een wedstrijd. De impact van dit verlies zou Derksen voor altijd bijblijven. Dit heeft hij dan ook altijd duidelijk gemaakt tegen Isabelle Pikaar, hij is namelijk nooit echt over het verlies van zijn eerste vrouw heen gekomen. Zijn huidige vrouw lijkt daar overigens niet echt problemen mee te hebben en ze kan dit wel begrijpen.

Na zijn eerste huwelijk ging Johan Derksen een tweede huwelijk aan met Agnes. Dit was volgens hem “niet zo’n prettig huwelijk”. Ondanks dat hij er weinig over wilde zeggen in zijn eigen boek, kregen ze samen dochter Anouska. Derksen voelde echter geen behoefte om zijn ex-vrouw publiekelijk te bekritiseren, zelfs niet toen de pers hun best deed om de nodige vragen te stellen. In 1996 ontmoette hij Isabelle Pikaar. Na slechts twee maanden daten, trouwden ze in het Amerikaanse Memphis. Een leuk ding om te weten is dat op dat moment zijn dochter Marieke nog niet eens wist dat haar vader een nieuwe vriendin had. Isabelle is sindsdien de derde vrouw van Johan Derksen. Een ding is zeker: Johan Derksen is iemand die toch iemand aan zijn zijde nodig heeft. Deze zachtaardige kant komt niet altijd naar voren wanneer je hem op tv ziet.

Problemen binnen hun huwelijk

Samen hebben Johan en Isabelle een huwelijk dat niet bepaald als een sprookje begon, maar toch blijven ze samen in een huis wonen. In een interview met Sterren op het doek onthulde Johan dat ze weinig raakvlakken hebben in de dingen die ze leuk vinden om te doen en dat Isabelle het programma waarin hij zit, als ordinair beschouwt. “Het is niet erg romantisch, maar wij hobbelen maar door,” aldus Derksen. “Je bent getrouwd, er is geen reden om weg te gaan van elkaar.” Isabelle Pikaar mag dan wel de derde echtgenote van Johan Derksen zijn, maar haar rol in zijn leven gaat verder dan alleen het huwelijk. Ze is namelijk achter de schermen een belangrijk onderdeel van zijn presentatie in ‘Vandaag Inside‘. Ondanks hun verschillen lijken ze samen toch veel plezier te hebben en zijn ze vaak samen in het openbaar te zien.

Het vermogen van Isabelle Pikaar

We weten op dit moment niet precies hoeveel vermogen Isabelle Pikaar heeft omdat ze hier gewoonweg niets over deelt. Wat we alleen wel weten is dat Johan Derksen het prima voor elkaar heeft op financieel gebied. Hier zal Isabelle Pikaar dan ook de vruchten van plukken. We weten dat Johan per jaar zo’n 550.000 bij elkaar heeft verdiend bij VI. Dit is een flink bedrag, en dan hebben we het nog niet eens over de bonussen krijgt die hij van RTL verdient. Ook heeft hij een mooi extra potje bij elkaar verdient door op te treden in verschillende reclames. Overigens is het wel zo dat Johan een groot deel van zijn inkomsten afstaat aan Casper Foundation, een goed doel dat zich inzet voor mensen met alvleesklierkanker. Ondanks dat wordt geschat dat het eigen vermogen van Johan Derksen toch wel boven de 4 miljoen euro ligt!

Nog veel meer te weten komen?

Ondanks dat Isabelle Pikaar wat meer op de achtergrond treedt is het wel duidelijk dat ze een belangrijke rol heeft gespeeld in het succes van Johan Derksen. Deze dame laat zien hoe belangrijk het is om achter je partner te staan en om hem of haar te steunen, ook op de lastige momenten. Dit is dan ook echt een eigenschap die Isabelle Pikaar zo bijzonder maakt als mens zijnde. Wil je nog veel meer te weten komen over de levens van bekende Nederlanders? Dan hebben we goed niews voor je, hier op de site vind je namelijk nog veel meer artikelen om even door te lezen. Binnen no time ben ook jij er achter wat de Nederlandse sterren zo uniek en succesvol maakt!

Related posts
BlogHandig & Tips

Zwangerschapstest Action, Lidl & meer Budget Keuzes

Een zwangerschap is een bijzondere en spannende periode in het leven van veel vrouwen. Of je nu hoopt op een zwangerschap of…
BlogHandig & TipsHealth

Pijn linkerzij onder ribben: wat kan het zijn?

We zeggen het eens en zullen het wel vaker zeggen: zelf voor doktertje spelen is nooit een goed idee. Niet alleen omdat…
BlogHandig & TipsHealth

Voetbadje maken met soda of Biotex: gezond of niet?

Je voeten zijn de onderdelen van je lichaam waar je waarschijnlijk niet heel warm van wordt. Althans, de meeste mensen niet. Ze…