BlogLifestyle & Trends

Hella Huizinga: vermogen en meer

clear wine glass lot on table

Wie de naam Hella Huizinga hoort, denkt ongetwijfeld aan de prachtige bruiloften en evenementen die door haar worden georganiseerd. Ze zien er perfect uit, zijn tot in de puntjes uitgewerkt tot iets gaafs en zien eruit alsof ze door een ringetje kunnen worden gehaald. Hella Huizinga werd nog een stuk bekender onder het Nederlandse volk, door haar deelname aan het programma The Real Housewives of Amsterdam. Benieuwd geraakt naar het vermogen, de carriere en het verdere leven van deze blonde dame? Lees dan gauw verder. 

Wie is Hella Huizinga?

Hella Huizinga is een Nederlandse dame, geboren op 26 april 1983. Ze woont tegenwoordig in Amsterdam, de plek waar ze ook haar bedrijf heeft gevestigd. Dat bedrijf, dat draagt vandaag de dag haar eigen naam, al zullen velen het ook herkennen als My Greatest Events of My Greatest Rentals. De, inmiddels vrijgezelle, dame is opgegroeid van een onzeker persoon naar iemand met veel aanzien. Maar goed, je kan wel begrijpen dat je niet zomaar uitgroeide tot een van de grootste aanbieders in een branche. We vertellen je over het succesverhaal van deze dame. 

Hella Huizinga Events

Hella werkt overigens met name in een bepaalde niche, namelijk de niche van BN’ers. Dat is, als je het ons vraagt, ook niet zo gek, gezien de events absoluut niet gratis zijn. Je zal dus met een flinke portemonnee moeten aankomen, mocht je haar services willen inhuren. Je zal ook een goede naam moeten hebben opgebouwd, mocht je je überhaupt in deze kringen willen begeven. 

De liefde van het organiseren begon bij de plannen om kinderfeestjes bij de McDonalds te organiseren. De keten met de grote, gele M is een geliefde plek bij deze doelgroep en leent zich als de perfecte plek om dit idee uit te voeren. Tenminste, dat zou je denken. Zo’n vijftien jaar geleden was er helaas geen interesse voor en dus besloot ze het heft in eigen handen te nemen. De interesse naar kinderen bleef, gezien ze hier goed mee om kon gaan. Omdat een gedeelte van de plannen ietwat in duigen viel, besloot ze toch te starten met een opleiding voor de Kinderopvang, waarna ze nog een tijd de pabo zou volgen. Echter bleef het hunkeren naar het plannen bestaan en werd dit zelf steeds groter. Ze zocht naar een baan waar ze haar onderneming skills kon blijven vergroten, iets dat als leerkracht nou niet echt aanwezig is. 

Uiteindelijk kwam daar Hella Huizinga Events, waar ze inmiddels al zo’n tien jaar druk mee is. Geen event is te uitdagend voor haar en ze neemt dan alles ook graag met beide handen aan.

Een eigen bruiloft?

Naast alle kinderpartijtjes die worden gevierd, is Hella sinds enige tijd ook druk in de wereld van de bruiloften. Eerlijk? Dat doet ze fantastisch. Kijk maar eens naar de onderstaande huwelijksvideo van twee bekende influencers, waar Hella als weddingplanner werd ingehuurd. 

Dit huwelijk vond al plaats in 2017, moet je nagaan wat voor ontwikkeling Hella heeft doorgemaakt in de tussentijd. De bruiloften van nu zijn nog groter dan de voorgaande. Toch vertelt Hella in een interview dat het regelen van een bruiloft ontzettend stressvol is. Zo van ‘ze kan er pas van genieten wanneer het over is’. Dat is natuurlijk ook erg begrijpelijk, want op zo’n dag wil je dat alles perfect verloopt. Dat de bruidegom zijn bruid ophaalt, dat de gasten op tijd arriveren, dat het vuurwerk op de juiste tijd de lucht in wordt geschoten en nog veel meer. Alles voor die ene ‘perfecte’ dag van het bruidspaar. 

Nog geen ja-woord voor Hella

Met het organiseren van die huwelijken werd natuurlijk meer dan eens gevraagd wanneer het huwelijk van haarzelf nou eindelijk zou plaatsvinden. Tenminste, dat was altijd de vraag. Tot eind 2022 was de dame samen met haar vriend Daniël. Al dertien jaar bleken ze erg verliefd, maar ironisch gezien was het haar werk dat uiteindelijk het ja-woord aan de kant heeft geschoven. In die maanden eindigden Hella en Daniël hun relatie, omdat Hella te veel met haar werk bezig zou zijn. Ze zagen elkaar nauwelijks, iets dat niet heel bevorderlijk is voor het voortzetten van een liefdesrelatie. Het is misschien een pijnlijke keuze, ook omdat met de beëindiging van de relatie een toekomstbeeld wordt verstoord, maar het bleek op dat moment de beste keuze voor het duo. 

Het kost wat, maar…

Alle ‘drama’ aside, Hella staat natuurlijk het meest bekend om haar werk. Haar werk waar ze goed mee verdiend, kunnen we wel stellen. Naast haar werk is ze ook nog eens actief op sociale media en heeft ze dus deelgenomen aan het nieuwe programma The Real Houswives of Amsterdam. Daarin werden zes ondernemende dames gevolgd, die zich in de high society kringen van de stad begeven. Fascinerend en eveneens hilarisch om te zien, gezien er ook nog weleens verhitte discussies tussen de dames ontstonden. 

Maar goed, het vermogen van Hella Huizinga, is daarover iets bekend?

Het antwoord is: nee, niet echt. Althans, volgens sommigen wordt haar vermogen geschat op enkele miljoenen euro’s. Het zou zeker verklaren dat de veertiger makkelijk een huis kan bewonen in Amsterdam en geregeld in de meest luxe kleding komt aanlopen. Hella is daarmee een dame van prestige. Ze geldt als voorbeeld voor vele jonge vrouwen die het geloof hebben om succesvol te worden in een wereld die, helaas,  nog steeds door mannen wordt gedomineerd. 

Conclusie

We kennen Hella Huizinga als planner voor evenementen, bruiloften en (kinder)feestjes. We kennen Hella Huizinga van het programma The Real Housewives of Amsterdam. We kennen Hella Huizinga als een prachtige, blonde verschijning met het hart op de goede plek. Wat haar vermogen is, maakt ons eigenlijk niet uit. Zolang wij maar kunnen blijven genieten van alle filmpjes en foto’s van de prachtige events die ze keer op keer uit de grond stampt, toch?

Related posts
BlogLifestyle & Trends

Vivianne Miedema: partner, carrière en meer

De Oranje Leeuwinnen hebben de laatste jaren hun populariteit flink de lucht in zien gaan. Waar een paar decennia geleden voetbal nog…
BlogLifestyle & Trends

Eva Jinek: partner, ouders, leeftijd en meer

Eva Jinek is een naam die synoniem staat voor journalistieke bekwaamheid en charme. Nu is het wel zo dat er maar weinig…
BlogLifestyle & Trends

Sophie Bouquet: vermogen, carrière en meer

De ‘toda la vida’ in haar Instagram bio, zegt al veel over de levenswijze die Sophie Bouquet hanteert. De jongedame, die de…