Blog

Blijvend chic: de voordelen van gellak voor drukke vrouwen

person wearing white knit sweater

Als vrouw kan het leven ontzettend druk zijn: we combineren werk, kinderen, relaties, vriendschappen en moeten dan ook nog een moment vinden om voor onszelf te zorgen. Dat is absoluut niet makkelijk. Gelukkig zijn er dan zo’n handige dingen zoals gellak. Gellak is de uitkomst voor drukke vrouwen die er toch graag netjes en verzorgd uit willen zien. Want wie heeft er nou zin en tijd om elke dag nagels te lakken?

Hoe werkt gellak?

Gellak is eigenlijk de duurzame variant van nagellak. Gellak blijft ongeveer 2 tot 3 weken zitten, wat betekent dat je al die tijd niet hoeft na te denken over je nagels. Daarnaast is gellak ook echt top als je nagels snel afbreken. Gellak is dan een soort beschermend laagje dat ervoor zorgt dat je nagel niet kan afbreken. Je hebt allerlei verschillende kleuren gellak dus dat is perfect als je heel veel lievelingskleuren hebt en houdt van afwisseling. Je kunt natuurlijk ook lekker creatief aan het werk gaan en verschillende kleurtjes en designs combineren. Alles is mogelijk met gellak.

Hoe breng je gellak aan?

Gellak aanbrengen is eigenlijk heel erg makkelijk. Je hebt iets meer producten nodig dan voor nagellak, maar dan krijg je ook wat! Om gellak goed aan te brengen heb je een primer nodig, deze breng je aan op de nagel nadat je deze goed gevijld hebt. Vervolgens breng je een basecoat aan, deze hard je uit onder een UV-lamp en dan kun je je lievelingskleur op je nagel aanbrengen. Je werkt het af met een topcoat en dan ben je good to go! Super simpel dus en je hebt er echt weken plezier van. Geen gedoe meer met nagellak voor jou!

Een momentje voor jezelf

Met zo’n druk leven zet je jezelf vaak op de laatste plek. Je zorgt voor iedereen, maar het is toch lastig om soms ook ‘nee’ te zeggen en even een momentje voor jezelf te nemen. Terwijl dat eigenlijk super belangrijk is, zeker als je zo’n druk leven hebt. Je hersenen en je lichaam hebben ook tijd nodig om even te ontspannen en bij te komen en al die drukte te verwerken. Daarom is dit jouw teken om een self-care dag in te plannen. Verwen jezelf met beautyproducten bij nagelgroothandel.nl, zet je telefoon uit en ontspan. Je hebt het absoluut verdiend. En dan kun je daarna weer vol met energie terug aan het werk.