Blog

Goede lingerie maakt het verschil

an orange piece of cloth with a knot on it

Het zonnetje schijnt, je nieuwe zomeroutfits hangen klaar in de kast en jij bent klaar om deze zomer te gaan shinen! Maar… heb je wel aan je lingerie gedacht? Goede lingerie geeft je niet alleen perfecte ondersteuning, maar je krijgt er ook een zelfvertrouwen boost van! In dit artikel vertellen wij je hier graag meer over!

Voel je comfortabel in jouw lingerie
Lingerie is meer dan iets wat je gewoon onder je kleding draagt. Het is de basis van jouw outfit en kan ook echt impact hebben op hoe je je voelt gedurende de dag. Een BH die niet goed zit kan voor irritatie zorgen en dat is natuurlijk zonde! Goede lingerie zorgt ervoor dat jij je BH niet uit wil doen na een dag werken, omdat je hem eigenlijk niet eens voelt zitten. Wanneer je eenmaal een goed passende BH hebt gedragen, wil je niet meer anders!

Ga voor het juiste lingeriesetje
Bij het kopen van een lingeriesetje is het allereerst belangrijk dat je de juiste maat aanschaft. Meet jezelf op aan de hand van een maattabel of ga naar een lingeriewinkel en laat jezelf opmeten. Vervolgens is het belangrijk om te kijken naar de pasvorm. Sluit de BH mooi aan op je borst? Bij een aantal vrouwen past een hartvorm BH perfect, waar voor een andere vrouw een balconette BH juist beter aansluit. Dit is afhankelijk van jouw borsten. Ten slotte wil het oog natuurlijk ook wat. Ga voor het setje waar jij jezelf mooi in voelt, dan straal je dat ook uit!

Ga voor het juiste lingeriesetje
Naast een goed passende BH, is een passende slip ook een must. Veel bekende merken zoals Marie Jo, Freya en PrimaDonna hebben meerdere matchende slips die je kunt combineren met een BH naar keuze. Hou jij bijvoorbeeld van wat meer bedekking? Ga dan voor een tailleslip, laat je liever wat meer van je huid en billen zien? Dan is een string helemaal jouw ding! Zolang jij je er maar comfortabel en zelfverzekerd in voelt!

Daarnaast is het nog belangrijk om te kijken of jouw lingerie goed past onder jouw outfit. Heb je bijvoorbeeld een strak shirtje aan? Dan is het wellicht handig om een t-shirt BH te dragen. Draag je een strapless jurkje? Dan staat een strapless BH daar prachtig onder. Goede lingerie maakt jouw outfit dus echt af!

Inspiratie nodig?
Weet je niet goed waar je een mooi lingeriesetje kunt shoppen of welke merken goede kwaliteit aanbieden? Wij helpen je graag een handje op weg. Heb je een kleinere cupmaat? Kijk dan eens bij merken als Marie Jo en Wacoal. Heb je een grotere cupmaat? Merken als Fantasie, Elomi, Freya, Aubade en PrimaDonna bieden de perfecte pasvorm voor vrouwen met een grotere cupmaat. Daarnaast spelen al deze merken in op de laatste trends, waardoor jij er altijd fashionable bij loopt! Onze persoonlijke favoriet is de winkel Annadiva. Ontdek de nieuwe lingeriecollectie van merken als PrimaDonna bij Annadiva, zowel online als in de shops.